Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra Norge…

Som overskriften antyder, er det et opgør fra Norge vi har hentet til denne kategori og det er fra Eliteserien at opgøret er hentet. Vil Bendtner fortsætte sidste sæsons triumfer foran mål eller!

Bodø/Glimt – Rosenborg = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonustilbud…

Bodø/Glimt har fået en skidt start på denne sæson, med kun 3 point på kontoen efter de 4 første kampe. Det var i premieren mod Lilleström og siden er det kun gået skidt.

De 3 efterfølgende kampe har givet en score på 0-6, så de skal til at indstille kanonen lidt bedre, hvis de skal regne med at rykke op i tabellen, for lige nu ligger de næstsidst. Vi tror ikke dette ændrer sig efter dagens kamp mod mestrene.

*

Rosenborg har haft en lidt træg start, men i seneste kamp hjemme mod Molde viste de, at formen er ved at indfinde sig. Hele 4-0 endte det med til Rosenborg og Bendtner fik tændt for målmaskinen igen.

2 af målene faldt fra Bendtners fødder, så han virker til at være kommet i omdrejninger igen. Men Rosenborg er et både bedre og stærkere hold og når de først får damp under kedlerne i Norge, så plejer de at holde momentum.

Bodø/Glimt – Rosenborg = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonustilbud…

To Top