Bonus

Dagens “Special Bonus” fra League One…

Dagens “Special Bonus” anbefaling er hentet i den engelske League One, hvor vi har nørdet omkring et opgør der med helt sikkert vil indeholde både nerve og intensivitet – altså en helt almindelig kamp.

Blackburn – Peterborough = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus-tilbud…

Blackburn er tæt på at have gennemført sæsonens mål, nemlig en oprykning til den næstbedste række Championship. Med kun 4 runder tilbage og et forspring på 5 point til holdet på 3. pladsen, ser det rigtigt fornuftigt ud.

Kun 2 gange har de forladt Ewood Park som tabere, men det seneste nederlag ligger helt tilbage til starten af januar. Blackburn gør arbejdet næsten færdigt i dag og der er ingen tegn på gummiben eller lignende.

*

Peterborough er desværre for dem kun tæt på og lige ved og næsten. Men muligheden er ikke helt slukket. Den nuværende placering er en 9. plads og med kun 3 point op til nr. 6, der giver kval-kampe, er det ikke umuligt.

Men de har ikke det sammen store styrke på udebane som eksempelvis hjemmeholdet og derfor halter de bagefter. I dag skal de holde håbet i live mod rækkens bedste hjemmehold i superform, der kun er ovenpå i denne periode – det tror vi bare ikke på.

Blackburn – Peterborough = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus-tilbud…

To Top