Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra hinsidan…

Vi har også fundet dagens “Special Bonus” i de svenske turneringer og igen er det den næstbedste række SuperEttan, som lægger kamp til anbefalingen i denne kategori – vi vil sige en lill foræring!

Norrby – Jönköbings = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus at spille for…

Norrby er traditionen tro et ganske udmærket hjemmehold på Borås Arena, hvor de ikke taber særligt tit. I den seneste kamp på Borås Arena, havde de en del skader til opgøret og det endte med at de tabte med 0-2.

Men alle mand skulle igen være til rådighed og det giver os troen på, at de igen har den fornødne styrke til at hente alle 3 point, især med tanke på hvad gæsterne har vist og kommer med.

*

Jönköbing kan ikke undskylde sig med skader, så deres høst på nul point efter 4 kampe, kan kun tillægges en ringe form og et mandskab der indtil nu ikke har vist niveau.

Holdet har faktisk ikke vundet en kamp på udebane i ordinær spilletid dein 17. april 2017 – altså over 1 år siden! Vi tror ikke på at miraklet skulle indtræffe, da de slet ikke har fået point endnu og scoren hedder 2-7. Vi tror på det 5 nederlag i streg.

Norrby – Jönköbings = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus at spille for…

To Top