Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra Championship…

Dagens anden anbefaling er hentet i den engelske Championship, hvor vi har fundet 2 hold frem, hvis formkurve og styrke stikker i to helt forskellige retninger – og det tror vi gør en forskel.

Fulham – Leeds = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream på sport…

Fulham er godt kørende og i glimrende form. Med en 3. plads og en lille mulighed for at nå 2. pladsen – som giver direkte oprykning – er motivationen på plads. I dag er det hjemme på Craven Cottage og her har man kun tabt 2 kampe i sæsonen.

Selv om historikken siger at kampen vil ende remis, som det har gjort de seneste 5 gange disse 2 hold har tørnet sammen, så tror vi ikke på at Fulham sætter point til i dag.

*

Leeds så længe ud som de skulle lege med i den sjove ende, men 2018 har været et stramt år indtil nu og de er nu dalet ned på en 12. plads – og der skal hele 12 point til, før man har flere kampe end de resterende 7 kampe.

Så det virker ikke sandsynligt at det sker og den manglende motivation, de få runder der er tilbage og en snarlig sommerferie, virker til at have ramt mandskabet og de får ingen point i dette opgør.

Fulham – Leeds = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream på sport…

To Top