Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra BNs panel…

Dagens andet valg på BNs redaktion er vores “Special Bonus”, som vi i dag har hentet i de italienske turneringer, hvor det er landets 3. bedste niveau Serie C der lægger kamp til og det er en kamp fra gruppe C.

Lecce – Cosenza = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får de fleste og bedste Livestreaming fra sport…

Lecce røg for nogle sæsoner ned gennem rækkerne og har spillet i Serie C i nogle år nu. Det er igen begyndt at gå den rigtige vej og der er da også kommet penge til klubben og dermed indkøbet af bedre spillere.

Det har man da også tydeligt kunne se her i den første 1/3 af sæsonen, hvor de topper rækken med 23 point efter 10 kampe. Kun et nederlag er det blevet til og en tilfredsstillende score på 17-11.

Hjemme hedder den 13 point ud af 15 mulige, så det var ikke her man fik sit ene nederlag. Lecce er et rigtigt godt hold hjemme på Via del Mare og det ændres der ikke på i dag, med endnu en hjemmesejr.

*

Cosenza ligger 3. sidst og har kun opnået 8 point, ved 2 sejre og 2 gange remis. 5 kampe er blevet tabt og det er fordelt både hjemme og ude.

Cosenza har ikke for vane at vinde på udebane og dagens hjemmehold er også mindst et niveau over gæsterne. Derudover har Cosenza heller aldrig vundet på Via del Mare over Lecce ved deres tidligere besøg og det sker heller ikke i dag.

Lecce – Cosenza = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får de fleste og bedste Livestreaming fra sport…

To Top