Sikre

Mandagens “Sikre” valg af Experterne…

Dagens “Sikre” valg af Experterne er denne mandag hentet i det spanske turneringssystem, hvor vi er hoppet et trin ned i niveau og har fundet en kamp i den liga der kendes som La Liga 2 som er det næstbedste niveau.

Granada – Lorca FC = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Bonus…

Granada har for få år siden været helt oppe i La Liga, men både økonomi og evner holdte ikke til så mange sæsoner og derfor er de igen at finde i denne.

På dette niveau hører de til den øverste halvdel og er da også placeret som nr. 7 og kan med en sejr i dag, hoppe som nr. 2-3, kun 1 point fra topholdet Lugo. I dag spiller de hjemme, hvor de stadig er ubesejrede efter 5 kampe og har en score på 9-3.

*

Lorca FC er oprykkere til denne sæson i den næstbedste spanske liga og har det da også ret udfordret på dette niveau. Efter 11 runder er de placeret som nr. næstsidst (21), med kun 9 point og en score på 10-13.

Alle deres point er hentet på hjemmebane, for samtlige af deres kampe som det gæstende hold er tabt. 5 udekampe, nul point og en score på 2-8. De får heller ikke point i dag og taber helt sikkert med mindst 2 mål.

Granada – Lorca FC = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Bonus…

To Top