Frække

Dagens semifinale “Frækkert” på BN…

Som overskriften antyder, er det valgte opgør ikke en ordinær turneringskamp, men det andet opgør af to i den portugisiske pokalturnering Taça de Portugal, hvor det er to af giganterne der mødes.

Sporting – FC Porto = 1 = Odds 2,75
Spillet hvor du får markedets bedste kundetilbud…

Sporting tabte det første af de 2 opgør med et spinkelt nederlag på 0-1, så alt er stadig helt åbent i denne semifinale. At kampen spilles på Estádio José Alvalade i Lissabon vil give hjemmeholdet den fordel der skal til for, at udjævne nederlaget.

Der er stor forskel på Sporting – ude og hjemme – og da de kun tabte med en enkelt pind, mener vi på redaktionen, at der er noget at komme efter her. Sporting har ikke tabt hjemme til gæsterne siden 2008 og det sker heller ikke i dag.

*

FC Porto har et smalt forspring inden dette opgør og det har de brug for. Selv om de tilhører toppen af La Primeira Liga, er de ikke en magtfaktor på udebane. Det har faktisk været lidt så-som-så.

De slog lidt overraskende Benfica i deres seneste udekamp og måske derfor odds’et er så skyhøjt. Men dette er en anden slag kamp og her vil FC Porto nok forsvare sig mere end mod Benfica – og det bliver straffet med et nederlag. Størrelsen vil vi ikke gætte på.

Sporting – FC Porto = 1 = Odds 2,75
Spillet hvor du får markedets bedste kundetilbud…

To Top