Bonus

Dagens franske “Special Bonus” på BN…

I Frankrig nærmere man sig, som i de fleste turneringer, de sidste runder før en endelig vinder eller oprykkere og nedrykkere er fundet. I dette opgør fra Ligue 2 er det oprykning man spiller for – så det er ikke en ligegyldig kamp.

AC Ajaccio – Lens = 1 = Odds 1,85
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

AC Ajaccio kan med en sejr i dagens hjemmekamp, lægge sig op på 2. pladsen, som giver direkte oprykning. Hjemme på Stade François Coty er de blandt de bedste hjemmehold i rækken og de har da heller ikke tabt siden november.

De tabte senest ude til det absolutte tophold Reims, men ellers er det sjældent de går fra bane med pointtab. Vi ser kun et udfald af dette opgør, da både form og motivation er høj og det er hjemme foran egne fans – nemlig en sejr.

*

Lens ligger 5 point fra nedrykning og med kun 4. runder tilbage, burde Lens kunne holde sig på den rigtige side. Vi ser dog en lidt vigende form og det er hjemme at Lens får de fleste af deres point.

På udebane har de kun hentet 3 sejre i 17 udekampe – så vi har svært ve at se hvad der skal få dem til at ramme et så højt niveau, at de slår et formstærkt AC Ajaccio mandskab på udebane – nej den tror vi ikke på.

AC Ajaccio – Lens = 1 = Odds 1,85
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top