Frække

Torsdagens “Frækkert” fyldt med kvinder…

Hvem er ikke glade for en masse veltrænede pigeben på en gang. De fleste foretrækker nok at se dem på en strand, men i dag har vi valgt at blande en fodbold ind mellem alle benene – for det er cremen der mødes i dag.

Wolfsburg (K) – Lyon (K) = 1X = Odds 1,80
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Wolfsburg (K) har ryddet alt hvad der er værd at vinde i den tyske del af kvindefodbolden – og det var både mesterskabet og pokaltitlen. Så danske Pernille Harder fortsætter sin store succes også indefor klubfodbolden.

Det er som alle andre finaler de små marginaler der tæller. Men efter vi har set begge semifinaler mener vi på redaktionen, at Wolfsburg er et bedre spillende hold og fungerer bedre som et mandskab.

Vi mener også at selv om det er kvindefodbold har fysikken noget at sige og her syntes vi også at tyskerne har en fordel, da de er bedre udrustet på den front. Vi giver kampen 35-35-30%.

*

Lyon (K) er et erfarent hold – måske en smule for erfarent – men de er stadig dygtige fodboldspillere. De har dog ikke været lige så overbevisende i denne sæson, men vandt dog mesterskabet nogenlunde overbevisende.

De har mange dygtige individualister, men i sådan en kamp her er det bestemt også vigtigt at holdet fungerer som en sammentømret enhed og dermed skaber den nødvendige balance.

Det bliver et tæt opgør indtil der går hul på nøden. Men vi er ikke så sikre på, at det bliver et målrigt opgør – dertil er begge hold for dygtige og laver få fejl.

Vi tror på en Pernille Harder og Co. – (og ikke fordi hun er dansker) – der ender med at løfte pokalen med de store “Øreringe”, efter de 90 minutter og ingen overtid.

Wolfsburg (K) – Lyon (K) = 1X = Odds 1,80
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top