Nyhed

Bonus’en denne Lørdag fra Premier League…

Vi er i dagens “Bonus” kategori hoppet over i den engelske Premier League, hvor dagens gæster igen har fundet formen og kører i et højt gear i denne periode. Det kan man bestemt ikke sige om hjemmeholdet.

Bournemouth – Chelsea = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Bournemouth har vundet 3 kampe i deres seneste 10 optrædener og de 7 øvrige er alle tabt. Så det er meget enten eller for Bournemouth, men mest af den ringe slags. Skal Bournemouth overleve, skal der andre boller på suppen.

Bournemouth er med i det felt af 4 hold der kæmper om at undgå 2 af de 3 nedrykningspladser og der er kun 2 point der skiller disse hold. Så man kan hurtigt med et dårligt resultat, ligge under stregen. Bournemouth ligger pt. lige over, men det tror vi ikke de gør efter i dag.

*

Chelsea er igen begyndt at sparke røv og har haft en længere periode med gode resultater. Kun 2 nederlag i de seneste 10 kampe og det har været lidt blandet af ude og hjemme, hvor det er endt remis. Ude har de en god form.

Kun 4 kampe er tabt ud af 13 og 7 er vundet. Med den form de har i denne periode, er Bournemouth et hold der vil slå også selvom de stadig er medd i Champions League og bruger kræfter her. Vi ser en spinkel men sikker sejr til Chelsea.

Bournemouth – Chelsea = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top