Nyhed

Onsdagens Bonus spil fra næstbedste engelske række…

Championship får lov at lægge kamp til dagens Special Bonus, som foregår på en ellers historisk hjemmebane – som ikke er helt så stærk som en fæstning mere – men den er dog ikke faldet sammen.

Cardiff – Huddersfield = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du logger på…

Cardiff er måske ikke sikre for 3. point hver gang de spiller hjemme, men det er stadig et utroligt svært sted at spille. De vandt da også sæsonens første hjemmekamp over Luton med 2-1.

Det er på udebane at de har store problemer, men med en Premier League sæson i benene, fornemmer vi, at de stadig har fart i spillet. I dag er de hjemme og møder et af de andre nedrykkere fra Premier League.

*

Huddersfield sluttede helt i bund efter sidste sæson og har skilt sig af med flere af de dyrere spillere, blandt andet et par danskere. Det har bestemt ikke gavnet holdet styrke overhovedet og starten har været noget nær fiasko.

1 point er det blevet til, så det kunne faktisk have været værre. Men efter 2 hjemmekampe og en på fremmed græs, burde der været kommet flere point ind på kontoen. Vi ser et Huddersfield mandskab der skal bruge lang tid til at komme tilbage – og det bliver ikke i dag.

Cardiff – Huddersfield = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du logger på…

To Top