BetFair

Betfair lukkede vores konto og beholdte indestående…!!!

Vi er i den grad RYSTEDE på BNs redaktion efter vi søndag kunne konstatere, at Betfair havde annulleret vore konto og beholdt indestående. Samtidigt fik vi en mail, hvor Betfair skrev, at de ikke ønskede vores tilstedeværelse længere………!!!!!!!

Vi havde godt hørt flere gange, at andre havde prøvet det samme – men vi troede faktisk ikke på det – DET GØR VI SÅ NU. Derfor kom der ikke anbefalinger ud i går – HVORDAN VILLE DU HAVE DET – hvis du oplevede dette. 

Ingen tvivl om, at vi har tjent rigtigt mange penge ved Betfair – men det har de så sat en STOPPER for nu. VI ER MEGET OPHIDSEDE PÅ REDAKTIONEN I DISSE DAGE.

TYVERI VED HØJLYS DAG – med en begrundelse som lyder:
We have taken the decision to suspend your account with immediate effect. The reason for this is your account falls into the below category: 

  1. Fraud/Anti-Money Laundering – We believe your account to be involved in suspicious activities

Betfair reserves the right to immediately suspend or terminate your agreement. Any payments or outstanding commission which were due will be withheld and not be paid.

Apologies for any inconvenience caused, we wish you all the best for the future.

…de undskylder endda deres tyveri…???????

DERFOR VIL VI FRARÅDE AT GØRE BRUG AF BETFAIR – hvis man vil være sikker på at få det der står på sin konto….!!!! – HVA’ FANDET SKER DER!!!!

Vi kan godt leve med at miste ca. 2.000,-, da vi fordeler vore spil på indtil nu 3 Bookies. Vi har altid benyttet Bet365, som sammen med Bet22 har de absolutbedste odds. Betfair var godt med, men deres odds var bare lidt mindre.

Hos Bet22 har vi faktisk flere konti, da man kan oprette ved hjælp af alle mulig indbetalingsformer, hvor vi benytter os af PayPal, hvor man kan have flere konti – på den måde har vi også hentet deres bonus mere end 1 gang – faktisk 7 gange, da vi har tabt nogle af gangene.

Så fremover vil vi kun anbefale Bet22 og Bet365 som er 2 af de absolut bedste på markedet og som ikke lukke DIN konto og beholder pengene.

To Top