Frække

Fredags Frækkerten fra Italien…

Vi slutter af med en “Frækkert” fra den italienske Serie B, hvor dagens hjemmehold ser ud til at være gået helt i hundene. Sejre er noget kun har hørt om i denne sæson og forsvaret er hullet som en si.

Entella – Pordenone = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger..

Entella er gået i stå – i hvert fald når det kommer til at hente point. Vi skal 5 runder tilbage for at finde det seneste i form af en remis. Men det var faktisk på udebane, hvor de har vist sig en kende stærkere end hjemme – selv om det ikke siger så meget.

Men ud af Entella’s 5 point, er de 4 hentet på udebane. Så det er derfor kun blevet til 1 point hjemme på Stadio Comunale i denne sæson. Det er så bakket op af en score på 4-10 efter 6 hjemmekampe. Der er ikke så underligt, at FC ENtella ligger sidst og det gør de også efter denne runde.

*

Pordenone er måske ikke blandt de bedste mandskaber i Serie B. Men ligger lige over midten og er tæt på de sjove pladser. Defensiven er god, men offensiven lader en smule tilbage at ønske, men det er blevet bedre. Man har indset i Pordenone, at det også kan blive for defensivt.

Det er hjemme problemet er størst. Her er der spillet 6 kampe og alle er endt remis. Men Pordenone har ikke helt fundet konceptet til at styre kampene, men er gode i omstillingerne. Det er et problem hjemme – men ikke på udebane. Vi tror på en sejr til et rigtigt godt odds. 

Entella – Pordenone = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger..

To Top