Sats

Lørdagens norske “Sats” fra BNs panel…

Dagens sidste anbefaling på BettingNews redaktion denne lørdag er dagens “Sats. En kamp vi har hentet fra den norske turnerings nedrykningsspil – så det er en kamp med masser af nerve og meget på højkant.

Ranheim – Sogndal = 1 = Odds 2,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Velkomstbonus…

Ranheim har haft en rigtig god sæson i OBOS-ligaen, som den næstbedste række hedder i Norge. Og det har efter et par kval kampe ført dem til denne mulighed for, at rykke op i Eliteserien. Det skal afgøres i dag, så der er ikke så meget at rafle om.

Formen er også god. De vandt alle deres kampe i kvalspillet om at nå denne kamp, så ingen nederlag i deres seneste 5 kampe ude/hjemme. Kampen spilles hos Ranheim, hvor de har gjort det rigtigt fornuftigt. Kun 3 nederlag i 15 kampe er godkendt og de kan også finde vej til målet.

Vi vurderer på redaktionen, at hjemmebanen vil have en afgørende forskel på de to mandskabers mulighder og vi tror på hjemmeholdet.

*

Sogndal har haft en elendig sæson i den bedste norske række og sluttede 3. sidst og får dermed en ekstra chance for at forblive i rækken. Som det øverst placerede hold inden denne finale, skal de så spille på udebane og det er måske ikke lige en fordel for Sogndal.

Kun 2 gange har de formået at hente alle 3 point, men det har for det meste stået på nederlag efter nederlag. Men det var også ventet, at Sogndal skulle skrabe point sammen hjemme, hvis de skulle forblive i rækken. Men de fik ikke nok i første omgang.

Når disse 2 hold mødes plejer det at være hjemmeholdet der løber af med sejren. Det tror vi de gør igen, selv om der er meget på højkant. Vi tror på en jævn 1. halvleg med 0-0 ved pausen, men så slår fordelen af, at spille på hjemmebane igennem i 2. halvleg.

Ranheim – Sogndal = 1 = Odds 2,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Velkomstbonus…

 

To Top