Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Portugal Segunda Liga…

Portugals Segunda Liga står lige foran en kort ferie og det er sikkert tiltrængt hos flere mandskaber, grundet skader eller dålig form. Især gæsterne trænger til at få slikket sårene efter en dårlig periode.

Ferreira – Leixoes = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

Ferreira topper den portugisiske Segunda Liga, hvor de har haft en strålende sæson indtil videre. Kun 3 opgør er smidt på gulvet og 11 er vundet efter de første 14. runder.

De er et af de hold der har den bedste form i denne periode og de kunne sikkert godt ønske sig bare at køre videre uden ferie. Hjemme på Capital do Móvel henter de endnu engang alle 3 point – endda med mere end 1 mål.

*

Leixoes trænger til luft, efter de er gået fra banen som tabere i de 4 seneste kampe mod hold der slet ikke har samme styrke som dagen hjemmehold. Så set ud fra form og formåen, bliver det endnu en hård dag på udebanekontoret.

De startede godt de deres 3 første udekampe hvor de fik 6 point og scorede 6 mål. De 5 efterfølgende udekampe har givet 1 point og 1 mål, så de var klar fra start, men har ikke kunnet bygge videre på det.

I forvejen har de det rigtigt svært på Capital do Móvel, so er navnet på Ferreira’s hjemmebane, hvor de aldrig har vundet og sjældent scorer. Vi tror faktisk at de taber med mere end 1 mål, men spiller bare på ren sejr.

Ferreira – Leixoes = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

To Top