Bonus

2. Påskedags “Special Bonus” fra Danmark…

Ja, det er den danske Superliga vi her har nørdet igennem og vi er noget mere trygge ved denne turnering her i 2018, end i efterårsperioden 2017, hvor alting sejlede og var utroligt ustabilt at Bette på.

AaB – Brøndby IF = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets frækkeste bonus som Ny kunde…

AaB fik lige reddet sig med mellem de 6 bedste hold og har derfor fået ro på bagsmækken i forhold til næste sæson. AaB er blevet langt mere stabile, både på banen og rent resultatmæssigt.

I dag får de besøg af et mandskab der virkelig har fået gang i maskinen og selvom vi tiltror AaB meget hjemme på Aalborg Portland Park, så er vi ret overbeviste om, at dette vil blive en for stor mundfuld. Et seværdigt og tæt opgør som giver et hjemmenederlag.

*

Brøndby IF ig Zorninger har virkelig fat i noget. Og det er ikke bare en midlertidig opgangsperiode, men et konstant stigende niveau gennem hele sæsonen. Førstepladsen er vel egentligt fuldt fortjent.

2 kampe er endt remis i 2018 og de øvrige 5 Superligakampe er alle vundet. Scoren er også blandt de bedste i rækken og her har AaB en del at se op til. Dog har AaB vist en rigtig god defensiv på det seneste, men den skal Brøndby nok får dirket op.

AaB – Brøndby IF = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets frækkeste bonus som Ny kunde…

To Top