Nyhed

2. Påskedags Sikre opgør fra Championship…

Selv om det stadig er Helligdag denne mandag, så er det bestemt ikke helligdag for nogen af disse 2 valgte mandskaber. Begge hold skal til at tage tingene alvorligt, hvis det ikke skal ende med fiasko for det ene og den manglende succes for det andet.

Derby – QPR = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Påskens Højeste Bonus at lege med…

Derby ligger godt til her i den sidste fase af Championship, hvor de med en sejr i dagens opgør kan placere sig i Play Offs gruppen. Formen har været en smule stagnerende, men den er stadig rigtig fornuftig.

Hjemme på Pride Park har de kun tabt 3 ud af 21 hjemmekampe i denne sæson og scoreren hedder 35-19. Så Pride Park er bestemt ikke noget nemt stadion at gæste og dagens gæster halter rundt på et ben for tiden. Sikker hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

QPR har 8 point ned til stregen og med kun 4 runder tilbage, skal det da gå virkeligt galt, hvis de skal ende me at ryge ned. Men det er ikke unormalt at pressede hold lige pludselig får ny luft i slutningen er en turnering.

Men det er ikke på udebane at de skal regne med de sidste vigtige point, for de har virket umotiveret i en længere periode. Kun 4 sejre er det blevet til på fremme græs i sæsonen og den 5 kommer helt sikkert ikke i dag. Vi tror mere på det 12 udebane nederlag i denne sæson.

Derby – QPR = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Påskens Højeste Bonus at lege med…

To Top