Sikre

2. Påskedags “Sikre” anbefaling…

Vi afslutter Påskedagene denne mandag, hvor det ser ud til, at foråret er ved at få lov at få plads og Kong Vinter er på vej af H til – for vi trænger til forårets komme. Der kan komme lidt forår i pungen ved dette spil fra League Two.

Wycombe – Grimsby Town = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Wycombe har lagt sig i en fornuftig position her i den sidste fase af sæsonen. Med kun 7 kampe tilbage for de fleste hold og enkelte 8, er 3. pladsen med en føring på 4 point til nr 4, et godt sted at ligge.

Det er nemlig de 3. bedste placerede der ryger direkte i League One. De har haft lidt gummiben i februar, men er igen ved at komme tilbage på sporet. Vi tror ret sikkert på alle 3 point hjemme på Adams Park i dagens opgør.

*

Grimsby Town er mildt sagt en smule pressede når det kommer til formen. Ikke en eneste sejr i de seneste 15 kampe har naturligvis sendt dem ned i farezonen og kun deres gode start på sæsonen, er årsagen til, at de ikke er under stregen.

Men kun en placering og 3 point skiller dem fra fiaskoen og med tanke på, at de kun har opnået sølle 3 point i de seneste 15 kampe – er det svært at se hvad de skal kunne stille op Adams Park, mod et motiveret hjemmehold der skal sikre sig de sidste point.

Wycombe – Grimsby Town = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top