Bonus

2. Påskedags mandags Bonus…

I dag har vi kun 2 anbefalinger og dagens 2. af slagsen er hentet i den 4. bedste række League Two, hvor der gås mere til stålet – end der spilles god fodbold. Men dagens hjemmehold er både bedst og i den bedste form af de 2 mandskaber der mødes i dette opgør.

Leyton Orient – Walsall = 1 = Odds 2,10
spillet hvor du kan få din gevinst i Bitcoin…

Leyton Orient har haft en rigtig god marts måned, med 7 kampe afviklet. Kun 1 opgør er tabt og 4 af dem er endt med sejr til Leyton. Så det er en god periode for dagens hjemmehold de befinder sig i. Det har også betydet, at de nærmer sig Play Offs pladserne og det må give en masse motivation på holdet. Kun 4 point skiller dem fra den mulighed før denne runder.

Leyton er ikke rækkens stærkeste hjemmehold, men den stigende form for os til at tro, at de er i gang med noget konstruktivt og positivt i denne periode. De 4 seneste kampe er alle vundet og de 3 af dem var på udebane. Og så ringe er de bestemt heller ikke hjemme.

*

Walsall har rækkens ringeste form i denne periode, med kun 3 point i deres seneste 5 kampe i ligaen. Det har været i form af remis’er. Men Walsall skal til at komme i gang, hvis de ikke skal ned i den zone, hvor man slås om at undgå nedrykning. Det begynder allerede at være et fokusområde. Kun 6 point skiller dem holdet lige under stregen, så de bør være motiveret.

Men det er måske også derfor de er begyndt at spille så defensivt, som tilfældet har været på det seneste. Med hele 8-10 runder tilbage, alt efter hvor mange aflyste kampe man har haft, så vil det ikke gå i længden kun at gå efter det ene point. Walsall hr vundet 3 udekampe i denne sæson, men har også spillet 12 gange remis. Så de er rækken ukronede remis konger. Dog tror vi alligevel på en hjemmesejr i dag.

Leyton Orient – Walsall = 1 = Odds 2,10
spillet hvor du kan få din gevinst i Bitcoin…

To Top