Sikre

2. Juledags Sikre fra Championship…

Vi starter op med 2 mandskaber der begge ikke her den bedste form i denne periode. Og det er jo nu alle de mange kampe i streg skal afvikles. Dog har hjemmeholdet den fordel, at de er et absolut hjemmehold og det vil blive deres fordel mod et elendigt udehold.

Blackburn – Sheffield W. = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Blackburn er ikke faldet fra den gode ende endnu, men ligger i midten af Championship. Den næste periode vil afgøre om de skal fastholde deres position og blive en del af oprykningsspillet i den sidste ende. På udebane har det været mere end skidt og formen har helt klart heller ikke blomstret.

Men der har da også været en del udekampe i den seneste periode, hvilket ikke pynter på formen. Hjemme er det en helt anden sag. De seneste 5 hjemmekampe har givet 4 sejre og et enkelt nederlag. Det var til det suveræne tophold fra Norwich. Så hjemme får de point fra de mindre gode udehold.

*

Shefield W. hører helt bestemt til de mindre gode udehold. 2 sejre, 1 remis og 7 nederlag, med en medfølgende score på 5-14. Så man kan roligt sige, at det ikke er på udebane at de skal satse alle deres muligheder. Men satses det skal der, for med en placering helt nede i bunden, á point med nummer sjok – så skal der til at ske noget.

Sheffield fik godt nok en tiltrængt sejr hjemme mod Coventry. Men Coventry er helt klart heller ikke noget at råbe hurra for og sejren var på 1-0. I dag er de på udebane, mod et hjemmehold der helt klart er i sit es på hjemmebane – og udebanen er som beskrevet ikke Sheffield ynglings stadion. 

Blackburn – Sheffield W. = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top