Frække

2. Juledags Frækkert spil fra Championship…

Vi har taget et kig på den næstbedste engelske række, på det “danske” mandskab som Brentford kaldes på redaktionen. Et mandskab vi i den grad følger. Selv om de i dag skal ud på en svær opgave, så mener vi at de holder momentum og fortsætter deres pointkurs.

Cardiff – Brentford = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du altid får de højeste daglige odds…

Cardiff er normalt et habilt hjemmehold og har da også i denne sæson vist, at de er gode på hjemmebane. Til gengæld er det formen der er for svingende og det har bevirket, at de kun ligger omkring midten af tabellen. Det er især de lidt bedre hold i rækken, som Cardiff har problemer med.

Norwich og Swansea er som dagens gæster også 2 mandskaber fra toppen af tabellen. Begge disse 2 mandskaber vandt med 2-0 og vi forventer, at dagens gæster kommer med samme styrke. Vi ved at det vil blive en tæt kamp og muligheden for remis er til stede.

*

Brentford spiller en del kampe remis, men gør det ikke udpræget på udebane. Her er det blevet til 5 sejre og 3 gange remis, men også 2 nederlag. De 2 nederlag ligger dog helt tilbage til september og oktober. Så Brentford har haft en stabil form på udebane i en længere periode.

Brentford er et af de mere flittige mandskaber til at score i Championship og halvdelen af deres scoringer er faldet på udebane. Så deres offensive koncept fungerer lige godt ude og hjemme. Vi tror på “dansker-holdet” i dette opgør og på alle 3 point.

Cardiff – Brentford = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du altid får de højeste daglige odds…

To Top