Bonus

2. Juledag’s Bonus’en fra redaktionen…

I dette opgør er et af Premier League’s største skuffelser i denne sæson – og det er ikke kun klubbens fans, men gennem hele organisationen. Holdet er faktisk ret kvalificeret, men er røget ind i en svær spiral.

Arsenal – Chelsea = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny bruger…

Arsenal er i krise på mange planer og der skal en masse hårdt arbejde og point til, før det begynder at vende. Men sejre er ikke noget som Arsenal samler på og den seneste i Premier League ligger helt tilbage til den 1. november. Siden den sejr er det blevet til 2 gange remis og 5 nederlag. 

Så placeringen som nr. 14 er helt berettiget, men det var nok ikke der hvor Arsenal selv havde forestillet sig de ville ligge placeret efter 14 spillerunder. Hjemme i London på Emirates Stadium er det kun blevet til 2 sejre og kan man tabe til Burnley – taber man også til dagens gæster.

*

Chelsea havde ellers en fin form i starten af december, men de har “hostet” lidt på det sidste og tabt et par opgør. Men de har også begge være på udebane. mod kvalitative mandskaber og begge nederlag har været med et enkelt mål. Både Wolves og Everton er bedre spillende end Arsenal.

Det bliver selvfølgelig en opgave der kræver fuld koncentration og godt spil. Vi mener, at Chelsea er i stand til at lægge det pres, der gør at Arsenal knækker igen, som de har gjort i den seneste periode. Arsenal har lukket det første mål ind i flere af deres kampe og gør de det igen i dag – så taber de helt sikkert til Chelsea.

Arsenal – Chelsea = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny bruger…

To Top