Sikre

1. Adventsøndag’s “Sikre” spil på BN…

Efter en Super lørdag er dagens første anbefaling denne 1. søndag i advent helliget den italienske turnering, hvor det er landets bedste række Serie A, der lægger kamp til denne kategori, på denne første højtids søndag ud af 4.

Fiorentina – Sassuolo = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens bedste Startbonus at lege med…

Fiorentina har været meget svingende i denne sæson og ligger derfor kun og roder på en 12. plads, med 18 point efter 14 kampe. De har været jævnt dårlig både ude og hjemme, men har dog hentet de fleste af deres point på Stadio Artemio Franchi i Fiorentina.

De har godt tag på dagens gæster fra Sassuolo og har kun tabt den første gang de mødte dem på hjemmebane, siden har de ikke sat point til. Hjemme har de spillet 6 kampe og kun tabt 2, så helt slemt er det da ikke og mod et hold som Sassuolo bør de tage endnu 3 point.

*

Sassuolo ligger nr. 16, som er den næstsidste plads over nedrykningsstregen – så nedrykning til Serie B er et tema. Kun 3 sejre og hele 9 nederlag i deres 14 kampe er ikke særlig god læsning for klubbens fans.

De har dog vundet 3 ud af 7 kampe på femmed græs, men også tabt de 4 øvrige – så det er meget knald eller fald. Dagens hjemmehold kan sagtens måle sig med nogle af de hold Sassuolo har tabt til på udebane – dog ikke Napoli og Lazio.

Fiorentina – Sassuolo = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens bedste Startbonus at lege med…

To Top