Freynhofer

Torsdags Frækkerten fra Europa League på BN…

Også torsdagens Frækkert er hentet fra den næstbedste europæiske klubturnering der findes, nemlig Europa League. Vi er ikke helt af samme mening omkring det valgte opgør, som Bookmakerne – men også derfor den er placeret i dagens “Frækkert” kategori.

Slavia Prag – Chelsea = 1X = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus som Ny kunde…

Slavia Prag er et rigtigt godt hold og det ville ikke overrasket redaktionen, hvis de går videre til semifinalerne. Men det kræver naturligvis et fornuftigt udgangspunkt, for Chelsea er ikke nemme hjemme på Stamford.

Men det er Slavia Prag bestemt heller ikke. Kun 1 nederlag i sæsonen foran egne fans, i alle turneringer – inkl. Europa League. De tabte ikke en eneste hjemmekamp i gruppespillet – og vi er ret sikre på, at de heller ikke taber i dag.

*

Chelsea har haft en lidt ujævn sæson, men det har aldrig været helt til hundende. Dog har de været mere udfordret på fremmed græs end de plejer. Men Chelsea er stadigvæk et stærkt hold.

Vi tror ikke at Chelsea får brudt Slavias defensiv, men kan da også som udgangspunkt nøjes med en remis og så gøre arbejdet færdigt hjemme på Stamford Bridge. Det bliver nok ikke en af de mest seværdige kampe denne aften.

Slavia Prag – Chelsea = 1X = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top