Freynhofer

Torsdags Frækkerten fra Europa League på BN…

Dagens 2. og sidste anbefaling fra BN er også den sidste Semifinale kamp i denne sæsons udgave af Europa League. Her er vi nok ikke lige så optimistiske som Bookmakerne og går lidt imod dem.

Valencia – Arsenal = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste EL bonus at lege med…

Valencia kan fuldende en super sæson ved, at sende sig selv i finalen i Europa League – men det er som udgangspunkt en smule op af bakke. De tabte i London med 1-3, så de skal håbe på, at deres scoring kan gavne dem i dag.

Men det betyder også, at de skal score mindst 2 mål og samtidigt holde Arsenal fra at score. Den øvelse virker ikke muligt i redaktionens øjne. Valencia er umiddelbart favoritter hos de fleste bookmakere og måske forståeligt.

Valencia er da også i god form, men har det med at blitte sig og lukke dumme mål ind. Vi tror at de her i den grad vil blotte sig for, at opnå det ønskede resultat og det vil Arsenal straffe hårdt.

*

Arsenal har gjort det godt i denne sæson, men må give afkald på Champions League, hvis de da ikke lige kvalificerer sig via denne turnering. Det anser vi som meget sandsynligt og vi kan slet ikke forestille os et 2 måls nederlag.

Vi ser et Arsenal hold stærkere end i mange sæsoner og vi tror at de ender i finalen – efter deres første sæson uden Wenger. Finalenpladsen bør ikke blive tabt på gulvet og eftersom de stiller stærkt op, så tror vi faktisk også på point til gæsterne fra England.

Valencia – Arsenal = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste EL bonus at lege med…

Booking.com
To Top