Freynhofer

Torsdagens UNL “Frækkert” med skandinavisk islæt…

Dette opgør er fra 3. lag, hvor Danmark også er indplaceret – men her er det vores svenske naboer vi har kigget nærmere på og vi har ikke helt fidus til dem i dag.

Rusland – Sverige = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

Rusland gjorde det jo fortræffeligt under VM i hjemlandet i sommers og det var ikke kun pga, at det blev spillet hjemme, men også grundet en stram organisation. Selv Putin var overrasket efter VM over den finde præstation.

I dag står de så overfor et hold der er lige så organiseret og lige så kedeligt at se på. Vi mener at hjemmebanen her har en betydning og vi tror bestemt ikke på et nederlag. Et frækt 1-tal har vi smidt nogle lapper efter i dette opgør.

*

Sverige gjorde det bestemt også tilfredsstillende under sommerens VM, men vi synes bare ikke det var grundet godt fodbold – men mere som en kedelig tendens de skandinaviske hold er begyndt at spille for meget med.

Selvfølgelig skal man være godt indstillet defensivt, men det kan også blive for kedeligt og for lidt fremadrettet. Det har svenskerne en tilbøjelighed til. Sveskerne vil nok gerne sælge denne kamp for en enkelt pind, men vi tror de rejser tomhændet hjem.

Rusland – Sverige = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

Booking.com
To Top