Freynhofer

Torsdagens tyrkiske “Frækkert” fra BN…

Dagens “Frækkert” er hentet i den tyrkiske pokalturnering “Turkish Cup”, hvor man nu er nået til semifinalerne som spilles over 2 kampe, så det gælder om, at få et godt udgangspunkt inden returopgøret.

Besiktas – Fenerbahce = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Besiktas mødte også Fenerbahce i Super Lig for blot 4 dage siden og det var også på Besiktas hjemmebane Vodafone Park i Istanbul. Den kamp endte med en 3-1 hjemmesejr og det kan da bruges som en rettesnor i forhold til denne kamp.

Det er selvfølgelig en pokalkamp, men da den ikke skal afgøres i dag – minder den en del om en alm. turneringskamp. Dog er det ikke så tit, at de taber hjemme til Fenerbahce, selvom det er sket et par gange de seneste 6 år.

Men styrkeforholdet i denne periode hælder klart til Besiktas, der har ligaens bedste form og som ikke har tabt hjemme på Vodafone Park, siden 6. august sidste sommer.

*

Fenerbahce er efter tyrkiske hold et godt hold, men de har ikke haft helt den samme styrke i denne sæson, som man har set i de senere sæsoner. Men de mangler lige nogle procenter. I ligaen har de dog det samme pointantal som dagens hjemmehold.

Det er da heller ikke så tit, at de ligefrem taber på fremmed græs. Dette var kun sket en gang før i sæsonen, før det igen skete ved seneste besøg hos Besiktas og vi er overbeviste om, at det sker igen.

Et spil kunne også være, at begge hold scorer. Det har de i den grad en tendens til, når de mødes her på Vodafone Park, hvor dette er sket 7 ud af de 10 seneste gange de har mødtes her. Vi spiller dog bare på en ren hjemmesejr.

Besiktas – Fenerbahce = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Booking.com
To Top