Freynhofer

Torsdagens Special Bonus fra Sluspillet i Belgien…

Vi er nået til den næstsidste runde i slutspillet i den bedste belgiske række Jupiler League, hvor især hjemmeholdet stadig har noget at spille for, hvis de ønsker mulighed for at rejse ud i Europa i næste sæson.

Antwerpen – Gent = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Antwerpen har 3 point mere end St. Liege og kan de hente en sejr i dagens opgør, skal de bare spille remis i den sidste runde og er dermed sikret en kval-plads i EL i næste sæson.

Det er da motiverende, selv om de sidste 2 runder har være en smule skuffende, med hhv et nederlag og en remis. Derfor kan de ikke mere nå Cl. Brügge og CK kval-pladsen. De vinder i dag på hjemmebane.

*

Gent med den danske træner Thorup har kun hentet 4 point i slutspillets 8 runder. Det er ikke særligt tilfredsstillende for hverken Thorup eller klub. De vandt dog lidt overraskende over St. Liege i sidste runde hjemme.

Men det skyldes mere at St. Liege forlængst har stemplet helt ud af turneringen med 5 nederlag i streg. Vi tror ikke Gent igen kan vinde og slet ikke på fremmed græs, hvilket har været en udfordring i hele sæsonen.

Antwerpen – Gent = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Booking.com
To Top