Freynhofer

Torsdagens “Special Bonus” fra Play Offs…

GEVINST
Resultat: 3-1

Trods det magre program, så spilles der stort set Play Offs kampe hver dag i denne periode fra de forskellige landes ligaer og også dagens “Special Bonus” er en kamp fra denne kategori – fra den engelske League Two.

Exeter – Lincoln City = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Exeter har haft en god sæson og voksede stille og roligt i takt med at sæsonen forløb. Så formen er på plads og det viser resultatet af den første Semifinale i denne Play Offs da også, med resultatet 0-0 på udebane.

I dag er det så hjemme på St James Park i Exeter og her er det et helt andet hold som går på banen. For med kun 4 nederlag foran egne fans i denne sæson, skal der en del til for at stjæle en sejr her.

Exeter plejer da også at have et rigtigt godt tag på dagens gæster foran egne fans. Ud af 6 møder er 2 endt remis og de 4 øvrige vundet – de seneste 3 er vundet. Så vi har en stærk tro på, at de ikke taber på St James Park i Exeter.

*

Lincoln City har også været igennem en god sæson, men formen har bestemt været bedre tidligere på sæsonen. Evnerne på udebane har ikke været så stabile som i starten og det vil også komme til udtryk i dagens opgør.

Vi ror på et nederlag til gæsterne, men psyken i denne type kampe er jo lidt anderledes og derfor giver vi en smule tiltro til gæsterne i form af en mulig remis – men det er kun fordi vi har respekt for vores penge og går mere op i at vinde sikkert end at vinde stort.

Exeter – Lincoln City = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top