Freynhofer

Torsdagens “Special Bonus” fra Landspokalen…

Endnu en play offs kamp har vi valgt blandt dagens anbefalinger og her er det et opgør fra den hjemlige andedam og Landspokalen. Begge hold spiller i Superligaen, men holder til i hver sin ende af tabellen.

Vendsyssel – Brøndby IF = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan oprette Flere Konti med Paypal og få flere Bonusser…

Vendsyssel endte lidt overraskende i Superligaen og den nordjyske klub har gjort det hæderligt indtil videre. Dog er de kun 1 point fra bundplaceringen, men på banen har de alligevel været fornuftigt spillende.

Det var dog mest i starten at de drillede de store hold, hvor bl.a FCK måtte rejse hjem med et 1-2 nederlag. også i den sidste runde før jul, slog man Brøndby på udebane med 3-2.

Men truppen er ikke helt bred nok og derfor har de ikke haft nogen sejre i det nye år og det ser ikke ud til at den trend ændrer sig. Det er en pokalkamp, så her kan alt jo ske som man siger – meeeeen vi tror nu ikke på overraskelsen i dag.

*

Brønsby IF smed Zorninger på porten og har udskiftet ham med Retov, der selv har været spiller i klubben. De startede da også med en sejr, men det var bestemt ikke på den overbevisende måde.

Det skub en trænerudskiftning kan give slog ikke igennem i det første opgør, som man f.eks så med Hobro. Men nu har der været en del flere træninger og truppen er bedre end Vendsyssel’s.

En remis er altid overhængende, men Brøndy IFs mandskab og stolthed tror vi gør en forskel, samt de mange medrejsende fans, der altid støtter p om holdet. Vi tror på den 2. sejr i streg til Retov og hans trup.

Vendsyssel – Brøndby IF = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan oprette Flere Konti med Paypal og få flere Bonusser…

Booking.com
To Top