Freynhofer

Torsdagens “Special Bonus” fra Europa League…

Også dagens “Special Bonus” er hentet i den europæiske turnering Europa League. Her forventer vi en lille overraskelse, men hvem der ender som den egentlige samlede vinder, tør vi ikke spå om.

Slavia Prag – Sevilla = 1X = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Slavia Prag fik 2-2 i Spanien på Sevillas hjemmebane og det viser hvor godt et mandskab Slavia Prag er. I dag er de så hjemme foran egne fanatiske fans og her er de bare bedre.

De slog Bordeaux og Zenit Petersborg, men spillede remis mod FC København. Hjemme er de stærke defensive og med et 2-2 resultat i bagagen, er det ikke dem der skal frem og skabe kampen. Igen tror vi ikke at hjemmeholdet taber og det betyder exit for spanierne fra Svilla.

*

Sevilla har selvfølgelig et højt niveau, ellers lå de ikke og spillede med i denne 1/8 finale. Men der har været flere ujævne perioder og man virker ikke helt i balance.

Denne slags kampe skal selvfølgelig tages lidt ved siden af, da alle hold jo har fuld fokus på disse kampe. Men vi vurderer, at Sevilla lige mangler lidt i denne sæson, til at gå hele vejen og faktisk tror vi, at de ryger ud efter i dag.

Slavia Prag – Sevilla = 1X = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Booking.com
To Top