Freynhofer

Torsdagens “Special Bonus” fra Europa League…

Dagens “Special Bonus” er med ti mandskaber der kendes af de fleste Bettere og som man også har set optræde i den bedste af de europæiske turneringer, nemlig Champions League. Men i denne sæson er de havnet i Europa League.

Krasnador – St. Liege = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Krasnador er faktisk et habilt godt hold, som flere af russiske hold fra den øverste top i den russiske Premier League. For bare nogle få sæsoner siden optrådte de i CL, med både gode og mindre gode resultater.

Så de er ved at være vant til at være på den store scene og i dag er de hjemme i det kolde Rusland, hvor de fleste andskaber har det stramt med at spille. Vi tror på en rimelig sikker sejr – selv om den bliver smal.

*

St. Liege klarede ikke cuttet til Champions League, da et sprudlende Ajax mandskab sendte dem ud i den sidste kval-runde med samlet 2-5. Og de er da heller ikke helt det samme mandskab som bare for nogle få sæsoner siden.

I den hjemlige Jupiler League hænger de da også en smule efter de øverste og der er ikke rigtigt tegn på, at spillet og formen er opad gående – nok snarere tvært imod. Kun 1 sejr i deres seneste 5 kampe og det var hjemme mod Krasnador – i dag går det den anden vej og så er det slut med international fodbold efter gruppe kampene.

Krasnador – St. Liege = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top