Freynhofer

Torsdagens “Special Bonus” fra EL…

Vi fortsætter med endnu en anbefaling fra Europa League og her er vi gået imod strømmen, da vi ikke har samme favorit til det valgte opgør, som en hel del andre. Men vi har ganske god fidus til det gæstende hold.

St. Liege – Krasnador = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som ny kunde…

St. Liege. er et fornuftigt spillende belgisk mandskab, uden dog at være prangende. De ligger da også kun semi godt placeret i den hjemlige liga, uden at være helt væk fra en mesterskabs chance. De er bedst hjemme Stade Maurice Dufrasne, hvor kampe spilles i dag.

De tabte med hele 1-5 til Sevilla og ligger derfor kun nr. 3 i gruppen med 3 point over det tyrkiske hold i gruppen Akhisar Belediye, som har 0 point. Det har givet dem en score på 3-6, hvilket no bliver en udfordring i den sidste ende når pladserne skal fordeles til sidst.

*

Krasnador topper gruppen med 6 point efter både det tyrkiske hold i gruppen og Sevilla begge blev slået af Krasnador. Det russiske mandskab virker meget kompetent denne sæson og vi mener helt klart at de er et noget bedre hold end det belgiske hjemmehold.

De tabte deres seneste udekamp mod Zenit Skt Petersborg, efter ikke at have tabt i de forudgående 7 kampe på fremmed græs. Af dem er der blevet 6 sejre og en enkelt remis. Så de har det rigtigt fint på fremmed græs. Det bliver et tæt opgør, men kommer der en endelig vinder, tror vi mest på russerne.

St. Liege – Krasnador = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som ny kunde…

Booking.com
To Top