Freynhofer

Torsdagens “Special Bonus” fra Danmark…

Dagens kamp i kategorien “Special Bonus” har vi hentet i den danske Landspokalturnering, hvor vi bl.a har Superligaens tophold som den ene aktør, i et lokalopgør på disse kanter.

Hobro IK – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats il at spille for…

Hobro IK endte på den forkerte side af stregen, da Superligaen blev delt over og inddelt i et slutspil om hhv. mesterskab og nedrykning. Så nu er det helt andre parametre der er i fokus, i stedet for muligheden for metal.

Man vandt ude over Helsingør, men det er ikke rigtigt målbart – men kampen før tabte man hjemme til AGF og det er ikke her man skal finde muligheden for at vinde i aften. Vi har svært ved at se et ringe Hobro mandskab mod et fremstormende FC Midtjylland hold.

*

FC Midtjylland har smurt maskinen rigtigt og selv om det så skidt ud i starten af seneste kamp mod FC København, hvor de var bagud, viste de evnen til at stå sammen og udføre et stykke professionelt arbejde og hente en sejr.

Dette er en pokalkamp og i mange tilfælde kan man ikke helt bruge de samme parametre som man bruger i turneringen. Men vi vurderer at der er klasseforskel på de 2 hold og at FC Midtjylland går efter “The Double”, hvilket de stadig har mulighed for.

Det er svært at forestille sig, at FCM skulle sænke tempoet, for på det hold har de det sjovt hver gang de går på banen og de får stort set alt til atv lykkedes. Vi ser en flermåls sejr til gæsterne fra FCM

Hobro IK – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats il at spille for…

Booking.com
To Top