Freynhofer

Torsdagens “Sikre” valg på BN…

GEVINST
Resultat: 3-1

Det er jo ikke ligefrem et overflødighedshorn af objekter at spille på i dag, men vi har alligevel fundet 2 kampe til dagens anbefalinger, som vi selv kan stå inde for og selv smider en del guld efter.

Vi starter dagen op i den tyske Bundesliga, hvor hjemmeholdet har en sidste chance for, at overleve i landets bedste række, hvis de står som vindere efter de 2 opgør i denne play offs.

Wolfsburg – Kiel = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Wolfsburg har haft en miserabel sæson og sluttede lige under stregen, som giver adgang til en Play Offs kamp mod nr. 3 i 2. Bundesliga. De har dog lidt at glæde sig over, da de vandt det sidste opgør i sæsonen, som gav dem denne mulighed.

Og optur er altid positivt, selv i en trist periode hvor det ser sort ud. I dag skal man så møde et hold fra  niveauet under og her burde Wolfsburg helt klart være det bedste hold – i hvert fald i det første opgør.

Wolfsburg har dog en hel del skader og det har været deres akilleshæl det meste af sæsonen. Men med sidste uges sejr og et par mand tilbage vurderer vi på BNs redaktion, at Wolfsburg er bedst i dette opgør på hjemmebane foran egne fans.

*

Kiel har haft en overraskende god sæson i den næstbedste række og har faktisk en realistisk mulighed over de 2 kampe. Men de ved også godt, at det bliver en svær øvelse, mod et så rutineret mandskab.

Men bolden er rund og alt kan ske i disse Play Offs kampe. Men selvom Kiel sluttede som nr. 3, har det ikke været på udebane, at de har gjort mest væsen af sig. Dog ha de spillet en hel del remis’er og det er vel også det de går efter i dagens opgør.

For hjemme i Kiel har de været meget stærke, så selv Wolfsburg ved godt, at hvis de skal vinde over 2 kampe, skal de komme godt fra land i det første opgør.

Så vi forventer et Kiel mandskab der stå meget lavt og er meget defensivt orienteret. Vi tror dog ikke at de kan holde Wolfsburg fra at score over de 90 minutter.

Wolfsburg – Kiel = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Booking.com
To Top