Freynhofer

Torsdagens Sikre UNL landskamp på BN…

Så skal vi i gang med de afgørende kampe, der kan give en “genvej” til næste år EM slutrunde, hvor Danmark vil være vært ved 3 kampe, hvor Danmark er den ene part – hvis vi kvalificerer os.

Vi starter dog ikke ud med den danske kamp, da den først afvikles i morgen – men vi har set på dagen enlige opgør fra UNL, som har 2 store europæiske landshold, der begge tørster efter succes.

Holland – England = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Holland har ikke haft dere storhedstid længe og trænger til at få deres selvforståelse balanceret ud. De er godt nok på vej frem og har mange dygtige spillere – så Holland er bestemt ikke et dårligt hold.

Men de mangler stadig at få pudset det spillemæssige ordentligt af, så det bliver mere flydende. Hollænderne vil helst spille med bolden på jorden og det hurtige pasningsspil, krydret med taktiske finesser. Men vi mener at de i dette opgør vil få kamp til stregen og vi tror ikke på fuld gevinst.

*

England er ved at få tilfredsstillet deres selvforståelse og det forstår man godt. Alle 4 hold der var repræsenteret i de 2 store finaler, hhv. EL og CL, kom fra den engelske Premier League. Det giver selvfølgelig en masse motivation og selvtillid.

Men også som landshold er England vokset og vi så ved seneste slutrunde, at de er blevet et langt bedre turneringshold. I UNLs gruppespil formåede de at slå Spanien på udebane med 3-2 og er forøvrigt ubesejrede i de seneste 7 kampe, hvor de 6 er vundet.

Vi fornemmer på redaktionen, at den engelske side af kanalen har rejst sig rent fodbold mæssigt og det smitter af på landsholdet og opbakningen. Og når englænderne først har opbakning, i stedet for kritik – så er de rigtige svære for alle hold også de største af dem.

Holland – England = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Booking.com
To Top