Freynhofer

Torsdagens “Sikre” spanske pokalopgør…

Det er stadig tid for pokalkampe og i dagens første anbefaling, har vi taget fat i den spanske udgave Cope del Rey, som nok er den eneste titel der er tilbage at vinde, da mesterskabet virker at være gået til FC Barcelona.

Girona – Real Madrid = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Girona spillede 2-4 i det første opgør hos Real Madrid og har derfor 2 udebanemål med til dette opgør. Men så kræver det også, at de vinder 2-0, hvis de skal gå videre på den enkelte måde. Men dagens gæster er ikke enkelte.

Girona har ikke niveauet til at blande sig mellem de bedste i Spanien og selv om de vil gøre god figur, så er dagens gæster ved at finde noget af det gamle frem og det vil Girona ikke kunne modstå.

*

Real Madrid er ved at få momentum og ved at være forbi Ronaldo og stå på egne ben. Det kan man nemt foranledes til at mene, da de i denne sæson først har skullet finde en ny leder og balance i truppen.

Skader har også været en del af årsagen til den lidt halvskidte sæson, men helt væk er de nu heller ikke. De skal nok ryge med i Champions League og sikkert også få metal om halsen. Men guld bliver det ikke.

Så pokalen er helt sikkert noget man gene ser ender i kongeklubben og derfor er der selvfølgelig fokus på det. Vi tror på redaktionen ikke at de tager nogen chancer, men lader holdet blive i den vindende rytme, som de har haft i en længere periode. De vinder med en lille sejr og få mål.

Girona – Real Madrid = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top