Freynhofer

Torsdagens “Sikre” spanske pokalkamp…

Denne torsdag har vi kun fundet en anbefaling frem vi kan stå inde for. Det er godt nok et noget speget program og vi lægger ikke bare anbefalinger ud for, at fylde sitet ud. Men kun kampe vi selv spiller.

Betis – Valencia = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du dagens absolut højeste Bonus at lege med…

Betis har ramt semifinalen i denne sæsons udgave af den spanske pokalturnering Copa del Rey – og hvorfor ikke gå hele vejen. Det bliver nok svært, men de kan da starte med at ekspedere Valencia ud, så er finalen næste trin.

Semifinalen spilles over 2 opgør, som de fleste runder i Spanien gør, så Betis skal sørge for et godt udgangspunkt, inde returopgøret. Men de er da også bedst hjemme, selv om der har været nogle små udfald ind i mellem.

Men formen virker på vej op igen og så er Betis rigtig svære at have med at gøre hjemme i Sevilla, hvor de har et stærkt støttende hjemmepublikum, der bærer dem frem. Vi tror på sejr i dag – også selv om vi har halvgarderet opgøret.

*

Valencia er faktisk også i ret god form, men har den udfordring at de har svært ved at vise det på fremmed græs. Hjemme går det fortrinligt og de ligger da også fornuftigt til i La Liga.

Men havde de en bare lidt bedre udebane styrke, ville de være med i det sjove selskab. De vandt godt nok senest de var på besøg her tilbage i oktober, men da var formen også bedre.

Vi giver dem en lille smule kredit ved, at spille på Dobbelt-Chancen, men vi tror reelt ikke på at de får nogen point i dag. Over de 2 kampe er det svært at sige hvem der går videre, men vi tror dog mest på dagens hjemmehold.

Betis – Valencia = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du dagens absolut højeste Bonus at lege med…

Booking.com
To Top