Freynhofer

Torsdagens “Sikre” pokaldyst på BN…

Vi starter op denne torsdag i forårets tegn, med en kam fra den danske landspokalturnering, hvor det mest formstærke hold i den danske Superliga pt, skal møde et hold der slet ikke matcher denne superform.

SønderjyskE – Brøndby IF = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

SønderjyskE endte i den dårlige halvdel af Superligaen, og her har de ikke triumferet endnu. De tabte det første opgør til OB med 2-1 på udebane og det kan måske accepteres, men spillet virkede usammenhængende.

Måske hviler de en smule på laurbærene da de ligger med 31 point og har 8 point ned til Randers og 2 mere til Lyngby. Men i dag er det Pokalen og her er der lidt anderledes spilleregler og kultur.

Men det til trods, så er dagens gæster af en helt anden støbning og især form – og selvom en semifinale plads er motiverende, så vil modstanden i aftenens være en alt for stor mundfuld for SønderjyskE.

*

Brøndby IF er den grad flyvende og Zorninger har i den grad fået hil igennem til spillerne og den danske Superliga. Den stabilitet han har fået på holdet er eminent og vi skal hele 25 turneringskampe tilbage for, at finde det seneste nederlag.

Sidst de var på besøg på Sydbank Park i Haderslev rejste Brøndby IF hjem med en sejr på 3-1. Måske bliver den ikke helt så stor i dag, men vi tror ikke på, at der nogensinde vil være tvivl om udfaldet, Brøndby IF ender i Semifinalen.

SønderjyskE – Brøndby IF = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Booking.com
To Top