Freynhofer

Torsdagens “Sikre” Pay-Offs kamp…

Det er semifinalen i kampen om oprykning til den bedste spanske række La Liga, hvor der er en enkelt plads tilbage at kæmpe om og vi har snuppet dagens “Sikre” anbefaling fra den ene af semifinalerne.

Valladolid – Gijon = U 2,5 mål = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Valladolid skal i det første af 2 opgør spille hjemme på José Zorrilla i Valladolid, hvor de har en stærk hjemmebane, som var med til at sikre dem denne Play-Offs mulighed her til sidst.

Man må sige at de strammede sig an, da de så muligheden lå indenfor rækkevidde og sluttede La Liga 2 af som det absolut mest formstærke hold. Så form og en solid hjemmebane taget med i betragtning er vi sikre på, at Valladolid vinder det første af de 2 opgør.

*

Gijon sluttede helt modsat turneringen af som det hold med den ringeste form, med kun 3 point for de seneste 5 kampe. Havde de bare strammet sig en smule an, så var der faktisk kun 4 point op til den direkte oprykning.

Så motivationen burde have været til stede, men det virkede nærmest som om, at spillerne ikke var det. Gijon er måske ikke det ringeste udehold, men de tabte trods alt 50% af deres udekampe og møder i dag et form- og hjemmestærkt mandskab.

Valladolid – Gijon = U 2,5 mål = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Booking.com
To Top