Freynhofer

Torsdagens “Sikre” La Liga opgør fra Spanien…

Den spanske La Liga er ikke helt gået på ferie endnu og har stadig nogle runder tilbage, før der bliver kaldt til pause. Vi har i dag kastet blikket på et af de store hold, som ikke har været lige så store i denne sæsons første halvdel.

Villarreal – Real Madrid = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

Villarreal plejer at være fint med i ligaen og have en midterpalcering, men denne sæson har været en skuffelse både for klubben og dens fans. Selvom man er det bedste hold under stregen, så var det ikke hvad man stillede sig selv i udsigt.

På udebane gør man det forventede og har hentet 9 point efter 8 kampe. Det kan godt godkendes. Men hjemme på De la Ceramica har det været den rene elendighed. 1 sejr og 3 gange remis efter 8 kampe hjemme er bare ikke godt nok.

I dag får man så besøg af et af de store hold. Det er i sig selv en motivationsfaktor – men Villarreal’s problem er bare, at mandskabet ikke har det tilstrækkelige niveau til, at hamle op med dagens gæster. Sikkert nederlag.

*

Real Madrid har skuffet i denne sæson, men som storhold er de alligevel at finde i toppen af ligaen på en 4. plads. Der er dog hele 8 point op til Barcelona, så mesterskabet virker ikke indenfor rækkevidde lige pt.

Det er ikke på hjemmebanen de har svigtet for her har man kun tabt et opgør og vundet 6 ud af 8. Det er på udebane de slet ikke har levet op til tidligere tiders niveau.

Kun sølle 3 sejre i 8 udekampe og det er ikke normalt for et mandskab som Real Madrids. Det skal dog siges, at skader også er en del af det, men med en skadesfri trup og et verdensmesterskab for klubhold i skabet, så er fokus igen tilbage på La Liga – i hvert fald indtil CL starter igen.

Villarreal – Real Madrid = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

Booking.com
To Top