Freynhofer

Torsdagens “Sikre” fra EL kvalen…

Det er torsdag og det betyder Euro League kampe fra de igangværende kvalifikations runder der er, før det endelige gruppespil for alvor løber af stablen. Vi har fundet et rigtigt godt spil herfra.

Buducnost – Trencin = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Buducnost kommer fra Montenegro og ve betragter deres liga som en kende bedre end den slovakiske liga, som dagens gæster til dagligt optræder i.

Buducnost sluttede 2’er i den montenegrinske liga Prva og havde en af deres bedre sæsoner. De er helt klart bedst hjemme på Stadion Pod Goricom i Podgorica og her ør de vinde det første af deres 2 møder sikkert.

*

Trencin har haft en blandet optakt til dette opgør, men det er deres store chance for at hente lidt hæder til den slovakiske liga, hvis det skulle lykkedes for dem at nå ind i den ordinære turnering.

Men det tror vi ikke meget på, for de er bestemt ikke et udpræget godt udehold, men henter de fleste af deres point hjemme. De sluttede som nr. 5 i grundspillet i den hjemlige liga og kom til dette opgør via det slutspil der ikke er en del af mesterskabs slutspillet.

Da de kun tilhører den bløde mellemvare i hjemlandet og de i dag skal møde et af de bedre hold fra en bedre liga, ser vi dette opgør som en sikker hjemmesejr og vi tror også på hjemmeholdet går videre efter de 2 opgør.

Buducnost – Trencin = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Booking.com
To Top