Freynhofer

Torsdagens Sikre fra Chokoladelandet…

Hvis der er et land der forstår sig på chokolade, så må det siges at være belgierne. De har en lang tradition for denne sunde, usunde, lækre og tiltrækkende spise. Fodbolden til gengæld mangler en del af den lækkerhed som chokoladen indeholder.

Vi starter fredagen op i den bedste belgiske række, som i daglig tale går under navnet Jupiler League – og det er den del hvor det er mesterskabet der kæmpes om.

Anderlecht – Club Brügge = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Anderlecht kom lidt skidt fra land i slutspillet, men de spillede også på udebane mod de absolutte tophold fra Genk. Men formen var faktisk fin og spillet også, men udebanen og et stærke hjemmehold, blev for meget i den sidste ende.

De var dog klart det bedste hold i 2. halvleg, men Anderlecht måtte tage nogle chancer for at få en scoring og det blev straffet. I dag er de hjemme og så er den en helt anden snak. Yderligere har de et godt tag på gæsterne, når de er på besøg på Vanden Stock Stadium.

*

Club Brügge kom modsat glimrende fra land, med en sejr på 3-0 over Gent. Men i dag skal de på besøg på et stadion, hvor de ikke har fået en sejr siden 1998 og Anderlecht har vundet 2/3 af kampene.

Club Brügge har bestemt heller ikke haft de samme udebane evner som de normalt har og det er da også derfor at de ligger efter Genk. Med den in mente og deres dysfunktionelle udfordringer på Vanden Stock Stadium, så giver vi i dag hjemmeholdet mindst det ene point.

Anderlecht – Club Brügge = 1X = Odds1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top