Freynhofer

Torsdagens “Sikre” Europa League kamp…

Vi har fundet 3 anbefalinger fem på den Europa League torsdag og i dag kan flere grupper afgøres, så der kan spares spillere i den sidste gruppekamp og fokuseres mere på den hjemlige turnering. Vi har til dagens “Sikre” fundet et oplagt opgør fra den kategori.

Frankfurt – Marseille = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus på 122%…

Frankfurt spiller med musklerne i denne periode og har gjort det i længere tid. De har virkelig fået form på spillet og mandskabet og de går fra sejr til sejr. Kun en enkelt remis i deres seneste 11 kampe.

Hjemme på Commerzbank-Arena har de nærmest fået bygget en fæstning op, efter en noget sløv start på sæsonen. De seneste 5 kampe foran egne fans er vundet med tilsammen 20-3 i scorer og her er medtaget alle turneringer.

Hvorfor skulle de stoppe op idag, hvor de har en gæst på besøg som de slog på udebane med 2-1. De har forøvrigt vundet alle 4 kampe i El og den 5 kommer i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Marseille har forlængst udspillet sin rolle i denne sæson udgave af Europa League og ligger sidst i gruppen med kun 1 point. Kun mod gruppens lige så dårlige hold fra Apollon fik de point – alle andre kampe er tabt.

Scoreren hedder 5-9 for de første 4 kampe og efter idag vil den være noget mere havareret. De har hverken i EL eller i den hjemlige liga været særligt overbevisende på udebane og med tanke på, at de i dag skal møde et hold der nærmest kan gå på vandet, så får de virkelig en hård dag p kontoret.

Frankfurt – Marseille = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus på 122%…

Booking.com
To Top