Freynhofer

Torsdagens Sikre Europa League anbefaling…

Dagens første og Sikre anbefaling er hentet i den ene af de 2 Semifinaler i Europa League. Vi har også en fidus til den anden kamp, men her virker tingene en smule mere afgjort på forhånd.

Chelsea – Frankfurt = 1 = Odds 1,40
Spillet hvo du får dagens højeste EL Bonus at lege med…

Chelsea kom godt fra land i det første opgør, hvor de fik point med hjem fra besøget hos det tyske hjemmehold Frankfurt i den første af 2 de kampe.

Det må siges at være et rigtigt godt udgangpunkt, da kampen endte 1-1 og Chelsea ikke engang behøver at vinde, men blot holde Frankfurt fra at score. Men det kan selvfølgelig i sig selv være svært, så man gå selvfølgelig på banen for at vinde.

Og det har vi stor tiltro til, at Chelsea gør hjemme på Stamford Bridge. De har været udfordret i denne sæson foran egne fans, men formen er i denne periode næsten helt oppe og ringe, og det vil Frankfurt få at føle.

*

Frankfurt har faktisk gjort det godt i denne sæson, når det kommer til europæisk fodbold. I den hjemlige liga er de noget mere udfordret, da de både skal prøve at komme i finalen i Europa League og forsvare den 4. plads, som er den sidste CL plads i tysk fodbold.

Så det er en vigtig periode for Frankfurt, som både kan få succes og fiasko i denne uge. Vi tror på fiaskoen i EL, men på successen i Bundesligaen. Det betyder at vi fornemmer et spinkelt nederlag til gæsterne fra tyskland.

Chelsea – Frankfurt = 1 = Odds 1,40
Spillet hvo du får dagens højeste EL Bonus at lege med…

Booking.com
To Top