Freynhofer

Torsdagens “Sikre” EL anbefaling på BN…

Vi starter op på denne torsdag med en kamp fra Europa League Gruppe E, hvor 2 mindre kendte hold tørner sammen g kun vinderen vil have en minimal chance for at gå videre efter gruppespillet.

Vorskla – Qarabag = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du Slipper for at bruge NemID når du spiller…

Vorskla spiller til dagligt i den ukrainske liga hvor de igen i denne sæson gør det godt og foreløbigt indtager 4. pladsen. Og som alle andre hold, er de klart bedste hjemme.

De tabte da også med en enkelt pind (1-2), da Porto var på besøg, men dagens gæster kan på ingen måde sammenlignes med det portugisiske mandskab. I den omvendte tabte de med 0-1 og vi tror faktisk at det igen ender med 1-0 til hjemmeholdet – denne gang Vorskla.

*

Qarabag spiller til dagligt i den bedste i Aserbajdsjan, hvor de indtager en placering som nr. 2 pt. Også dette mandskab har deres udfordringer på fremmed græs og vi føler heller ikke, at niveauet er der.

Qarabag har da også tabt alle deres kampe indtil nu og har faktisk ikke rigtigt noget at spille for, ud over æren og de penge der følger med en sejr eller remis. De vil ikke blive slagtet, men de vinder helt sikkert heller ikke.

Vorskla – Qarabag = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du Slipper for at bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top