Freynhofer

Torsdagens “Sikre” EL anbefaling…

Så blev det torsdag og det betyder blandt andet kampe i den næstbedste europæiske klubturnering Europa League. Ikke fordi de er det mest spændende opgør, men fordi det har potentiale til lidt nemme penge.

Krasnador – Valencia = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

Krasnador spillede 1-2 i det første opgør og er slet ikke et så tosset udgangspunkt til en retur, når man nu tabte i Spanien. Det ene udebanemål kan gøre det hele en smule lettere.

Men det kræver en hjemmesejr og dermed skal Krasnador frem på banen. Det betyder blottelser og dem skal man være opmærksomme på. De var faktisk rigtigt godt med i det første opgør og vi tror ikke at de taber hjemme foran egne forfrosne fans.

*

Valencia har ramt en god periode på det het rigtige tidspunkt. Hjemme i den spanske liga kører det næsten på skinner og man er med helt fremme og presse det sjove selskab, der giver adgang til Europa i næste sæson.

Men nu skal vi lige have denne overstået og her ser det fornuftigt ud,unde at være komfortabelt. Vi tror ikke på et Valencia mandskab der vil frem på banen, men spille en kontrolleret defensiv.

Om det er nok på den lange bane er svært at spå om, men vi er ret sikre på, at de ikke løber med alle 3 point og en sejr – men tror mere på, at de fedter en remis hjem.

Krasnador – Valencia = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

Booking.com
To Top