Freynhofer

Torsdagens schweiziske “Sikre” pokalopgør…

I denne midtuge har der været en del pokalopgør og udsatte kampe i diverse europæiske ligaer og vi har valgt et fra Schweiz, hvor vi har Dobbelt garderet os, da en del polkampe ender remis.

Rapperswil – Kriens = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du Slipper for NemID og aldersbegrænsning.

Rapperswil spiller til dagligt i den næstbedste schweiziske række Challenge League, hvor de ikke gør specielt meget væsen af sig, efter de er faldet ned i et hul. Det gik ellers fint til at starte med.

Skader er en af årsagerne, men spillet virker heller ikke til at fungerer helt på samme måde mere. De er stadig bedste hjemme, me har kun vundet 3 ud af 7 kampe foran egne fans. Det er blevet til 2 gange remis og 2 nederlag. Det ene blandt andet til dagens gæster.

Afprøv BettingNews anbefalinger Gratis

Kriens ligger i samme række og 4 point efter og hvorfor tror vi så at de kan gå ud af dette opgør uden at tabe. Det er ikke kun fordi de har vundet for få uger siden på samme bane. Men fordi Kriens bare er langt bedre på udebane end hjemme foran egne fans.

De har spillet 6 udekampe i turneringen og har stadig ikke tabt et eneste opgør. 2 er vundet og 4 er spillet remis. Scoreren hedder 9-6, så de stiller sig ikke bare ned foran eget mål og spærre vejen.

Vi tror på mindst det ene point i denne pokalkamp til gæsterne fra Kirens. Hvem der går videre vil vi helst ikke spå om – men tror dog mest på gæsterne.

Rapperswil – Kriens = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du Slipper for NemID og aldersbegrænsning.

Booking.com
To Top