Freynhofer

Torsdagens italienske “Sikre” anbefaling på BN…

I dag er det den italienske pokalturnering Coppa Italia der lægger kamp til dagens første ud af to anbefalinger fra BettingNews redaktion. Vi ser et fint spil til et klart godkendt odds – så det snupper vi med et smil.

Genoa – Entella = 1 = Odds 1,40
Spillet er sat hos den Bookmaker med den største Bonus på 122%…

Genoa er nået frem til 1/16 finalerne og har fået en overkommelig modstander i denne runde. Nu er ingenting let i pokalturneringer, men bare det forhold at de spiller i rækker der ligger 2 niveauer fra hinanden.

Og det er Genoa der er hjemmehørende i Serie A, hvor de har deres at slås med, men ligger dog på en 14 plads. Sejre har der ikke været så mange af, men dette opgør bør og vil give en kærkommen god oplevelse, der kan fylde selvtillids kassen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Entella ligger ti dagligt i Serie C, hvor de opretholder tilværelsen som et ordinært mellemhold – som lige holder sig i den bedste halvldel og der hvor det evt. giver adgang til Play-offs, når sæsonen er færdigspillet.

Men i dag er pokalen og det er udebane. På Serie C er de meget ordinære og selvom de skulle sætte sig ekstra op til dette opgør, så er 2 niveauer en kende for meget – selv for det mest optimistiske Serie C hold. Vi kan kun se en sikker hjemmesejr her.

Genoa – Entella = 1 = Odds 1,40
Spillet er sat hos den Bookmaker med den største Bonus på 122%…

Booking.com
To Top