Freynhofer

Torsdagens “Frækkert” fra PL…

Dagens “Frækkert” er også hentet i England og her har vi en lille forventning til en overraskelse, da vi har nørdet i kampen mellem en af årets overraskelser i PL og et af de store hold.

Burnley – Chelsea = 1 = Odds 4,50
Spillet hvor du får den bedste LIVEStream fra sport på nettet…

Burnley er blandt de store overraskelser i denne sæsons udgave af PL og i denne periode har de faktisk rækkens absolut bedste form af alle. De har vundet deres seneste 5 kampe, som det eneste hold.

De helt store holde fra top 4 har de måtte strække gevær overfor, men alle de øvrige hold har haft deres hyr med Burnley. City spillede de dog remis mod hjemme på Turf Moor og senest slog de Leicester. Vi tror på dem igen i aften.

*

Chelsea har skuffet i denne sæson og har slet ikke kunnet følge sidste sæsons præstation op. Lige nu er det en skuffende 5. plads og der er 8 point op til Tottenham på den sidste CL plads.

De har også 6 point ned til tamme Arsenal og med kun 5 runder tilbage, skal de nok fastholde den placering de har nu. Selv om de er dygtige, så er motivationen sikkert kun “professionel” og det tror vi ikke er nok til et sprudlende hjemmehold. Chelsea henter de nødvendige point hjemme i London, men vil sætte point til på udebane.

Burnley – Chelsea = 1 = Odds 4,50
Spillet hvor du får den bedste LIVEStream fra sport på nettet…

Booking.com
To Top